Dr. Alex Rovira Cañellas

Institucions de què forma part

Hospital General

Radiodiagnòstic (IDI)

Serveis transversals

Radiodiagnòstic (IDI)

Cap de Secció

Sóc un neuroradiòleg, que va guanyar la seva llicenciatura en Medicina i Cirurgia el 1983 a la Universitat Autònoma de Barcelona. Després de realitzar la residència en Radiologia a l'Hospital Vall d'Hebron (Barcelona), vaig fer un “Visiting Fellowship” a l'Hospital Shands de la University de Florida (Gainesville,) l’any 1989. Des del 2011 sóc cap de la Secció de Neurorradiologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

Curriculum

Soc Profesor de Neuroimmunologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i Profesor Associat Honorari de Radiologia de la UCL (University College of London). Vaig ser president de la Societat Espanyola de Neurorradiologia (2010-2016) i de la Societat Europea de Neurorradiologia (2016-2018), i Chairman del MAGNIMS (Xarxa Europea Multicèntrica de Recerca Cooperativa per RM a l'EM) (2012-2018). Soc actualment membre del Comitè Executiu de la Societat Espanyola de Radiologia (SERAM), de la World Federation of Neuroradiological Societies, de la International Society of Radiology i del MAGNIMS, així com del Consell Editorial de “Neurology” i “Neuroradiology”. Soc autor/ coautor de més de 500 articles (Scopus) científics (index H 83), i editor de tres llibres: “Radiologia Essencial” (Panamericana 2019), “Clinical Neuroradiology” (Springer 2019), i “Controvesias en Radiología” (Aran 2020). Les àrees d'interès especial són les malalties neuroimmunològiques, la patologia neurodegenerativa, les malalties cerebrovasculars i la neurooncologia.
He estat profesor Convidat a les Universitats de Toronto, McGill (Montreal), UCL (Londres), Otawa i de Carolina del Nord, i membre honorari de les Societats Polonesa i Paulista de Radiologia
Alex Rovira Cañellas

Institucions

Hospital General

Radiodiagnòstic (IDI)

Serveis transversals

Radiodiagnòstic (IDI)

Cap de Secció

Vall Hebron Institut de Recerca

Cap de grup

Neuroradiologia

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.