Dr. Àlex Lluch Bergadà

Institucions de què forma part

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

Metge/ssa

Sóc traumatòleg i cirurgià ortopèdic des de fa vint anys. Des de ben aviat em vaig convertir en un apassionat dels problemes que afecten la mà. Actualment, sóc el responsable de la Unitat de canell, mà i nervi perifèric del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia.

Curriculum

Vaig entrar a formar part del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Trauma com especialista l'any 2000. Quan al nostre centre es van crear les Unitats Específiques, em vaig incorporar a la Unitat d'Extremitat Superior, i sóc el responsable de la Unitat de Mà, Canell i Nervi Perifèric des de l'any 2017.

Activitat docent i científica:
He estat professor associat a la Universitat Autònoma de Barcelona durant 9 anys. Formo part dels docents en el Fellowship en Cirurgia de la Mà de la Universitat de Barcelona, sóc tutor de formació d'especialistes de la Sociedad Española de Cirugía de la Mano (SECMA) i examinador de la secció d'extremitat superior del European Board in Orthopaedics & Trauma (EBOT).

He participat en més de 65 articles publicats en revistes de la meva especialitat, i escrit una quinzena de capítols en llibres. He presentat o participat en centenars de treballs en reunions nacionals i internacionals, i he estat convidat a presentar al voltant de 500 xerrades sobre la meva especialitat arreu del món.

Formació:
Em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia l'any 1994. Em vaig formar com a metge resident a l'Hospital Vall d'Hebron, i vaig assolir el títol d'especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia l'any 1999. Ben aviat vaig començar la meva formació com a cirurgià de Mà i Canell, que m'ha portat a visitar nombrosos centres de prestigi nacionals i internacionals durant els quinze anys que porto dedicant-me només a aquesta especialitat. Avui dia segueixo formant-me, aprenent i compartint coneixements amb els meus companys d'arreu el món.
Àlex Lluch Bergadà

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Cirurgia reconstructiva de l'aparell locomotor

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.