Dr. Álvaro García Del Campo

Institucions de què forma part

Hospital General

Medicina Intensiva

Sóc especialista en Medicina Intensiva des de principis de 2000 quan vaig acabar la meva residència a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Des d'aleshores, treballo a la Unitat de Postoperats de Cirurgia Cardíaca (UPCC) d’aquest centre, desenvolupant una activitat clínica i docent.

Curriculum

Em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia l’any 1990 a la Facultat de Medicina de Santander, Universitat de Cantàbria. Sóc especialista en Medicina Intensiva des del 2000, any en què vaig acabar la meva residència a l’Hospital Vall d’Hebron. L'any 2000, i durant uns mesos, vaig compaginar la meva tasca com a Metge Adjunt d’Urgències a la Unitat de Postoperats de Cirurgia Cardíaca (UPCC) amb la de Metge Adjunt Interí a l'hospital Sagrat Cor de Barcelona. Des de llavors treballo a la UPCC desenvolupant una activitat fonamentalment clínica, amb especial interès en el maneig dels malalts adults amb cardiopaties congènites, però amb una vessant docent important tant com a professor dels residents en formació com en cursos i màsters de formació continuada. Des del punt de vista de la recerca, col·laboro en el “Grupo Español de Disfunción Renal en Cirugía Cardíaca” amb diverses publicacions en el camp de la insuficiència renal en els malalts sotmesos a aquesta cirurgia.
Álvaro García Del Campo

Institucions

Hospital General

Medicina Intensiva

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.