Dr. Álvaro García Del Campo

Institutions of which it is part

General Hospital

Intensive Care Medicine

Sóc especialista en Medicina Intensiva des de principis de 2000 quan vaig acabar la meva residència a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Des d'aleshores, treballo a la Unitat de Postoperats de Cirurgia Cardíaca (UPCC) d’aquest centre, desenvolupant una activitat clínica i docent.

Curriculum

Em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia l’any 1990 a la Facultat de Medicina de Santander, Universitat de Cantàbria. Sóc especialista en Medicina Intensiva des del 2000, any en què vaig acabar la meva residència a l’Hospital Vall d’Hebron. A l’any 2000, i durant uns mesos, vaig compaginar la meva tasca com a Metge Adjunt d’Urgències a la Unitat de Postoperats de Cirurgia Cardíaca (UPCC) amb la de Metge Adjunt Interí al hospital Sagrat Cor de Barcelona. Des de llavors treballo a la UPCC desenvolupant una activitat fonamentalment clínica, amb especial interès en el maneig del malalts adults amb cardiopaties congènites, però amb una vessant docent important tant com a professor del residents en formació com a en cursos i màsters de formació continuada. Des del punt de vista de la recerca, col•laboro en el “Grupo Español de Disfunción Renal en Cirugía Cardíaca” amb vàries publicacions en el camp de la insuficiència renal en els malalts sotmesos a aquesta cirurgia.
Álvaro García Del Campo

Institutions

General Hospital

Intensive Care Medicine

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.