Dr. Juan Carlos Ruiz Rodríguez

Institucions de què forma part

Hospital General

Medicina Intensiva

Sóc metge adjunt del Servei de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Les meves àrees d'interès són fonamentalment la sèpsia i la ressuscitació cardiopulmonar.

Curriculum

Especialista en Medicina Intensiva, vaig fer la residència en aquest hospital. Des que vaig acabar la residència sóc metge adjunt del Servei de Medicina Intensiva. També sóc coordinador del grup de recerca de Shock, Disfunció Orgànica i Ressuscitació del Vall d’Hebron Institut de Recerca i responsable de la línia de recerca de sèpsia. Les meves principals àrees d’interès són la sèpsia i la ressuscitació cardiopulmonar. Amb relació a la sèpsia, sóc el coordinador del Codi Sèpsia Intrahospitalari, coordinador del Comitè de Sèpsia, co-director del Banc de Sèpsia del Biobanc de l’Hospital i president del seu comitè científic. Amb relació a la ressuscitació cardiopulmonar sóc el president de la subcomissió d’aturada cardíaca de l’Hospital i responsable de la formació en suport vital dels professionals metges de l'hospital. Sóc professor associat de la Universitat Autònoma de Barcelona i director dels cursos de formació de suport vital de l'adult de l'hospital. Doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Juan Carlos Ruiz Rodríguez

Institucions

Hospital General

Medicina Intensiva

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Shock, disfunció orgànica i ressucitació

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.