Tractament del Càncer de Pàncrees

Una vegada diagnosticat de càncer de pàncrees, a l’hora de proposar un tractament es tenen en compte diversos factors: l’extensió del càncer, l’edat i l’expectativa de vida, el performance status (estat funcional), i possibles malalties concomitants que puguin comprometre l’estat funcional del pacient.

En funció d’aquests factors es pren una decisió consensuada dins d’un comitè de tumors multidisciplinari i posteriorment es deliberen les opcions amb el pacient.

Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 30.01.2022, 21:01
Comparteix-lo
T'ha resultat útil?

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.