Som la suma de quatre hospitals: el General, l'Infantil, el de la Dona i el de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats. Ens trobem dins el Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus, un parc sanitari de referència internacional on l’assistència és una branca imprescindible.
Et detallem els serveis i les unitats que formen part de l'Hospital Vall d'Hebron i les principals malalties que tractem. També t'oferim recomanacions basades en allò que l’evidència científica ha demostrat eficaç per garantir el benestar i la qualitat de vida.
Vols saber com serà la teva estada a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron? Aquí trobaràs tota la informació.
L’aposta per la innovació ens permet estar a l'avantguarda de la medicina, proporcionant una assistència de primer nivell i adaptada a les necessitats canviants de cada pacient.
- Ajudar els nostres fills a fomentar la seva autoestima, autonomia i responsabilitat. Cal ensenyar-los a saber dir no, treballar la tolerància a la frustració, la immediatesa, ensenyar-los a acceptar les negatives. Des de petits cal parlar amb ells i escoltar-los, així com conèixer les seves amistats i encoratjar un estil/hàbits de vida saludable (fer esport, alimentació, dormir, higiene…).- Comptar amb tots aquests recursos interns els ajudarà a afrontar amb èxit les situacions on se sentin exposats al consum.
- Preguntar-los què saben sobre el cànnabis i detectar-hi errors.
- Desmitificar l’ús beneficiós del cànnabis i desfer-se’n dels mites:
- Mantenir un clima de confiança amb els nostres fills, facilitar-ne la comunicació, parlar del consum de substàncies quan calgui.
- Aprofitar les preguntes i comentaris que sorgeixin al voltant del consum de cànnabis, però tampoc cal dir-ho tot en un dia.
- Crear dubtes perquè hi reflexionin i siguin crítics.
L’adolescència és una època de molts canvis, tots de cara a preparar-nos per al pas de la infantesa a la vida adulta. Però no és fàcil afrontar tot això. El nostre cos i la nostra ment evolucionen a una velocitat vertiginosa i és complicat posar-hi “un ordre”.
Per això, és una etapa clau a la vida: és més fàcil que s’hi adoptin conductes de risc que posen en perill la salut de les persones. Pot haver-hi relacions sexuals sense protecció que comportin embarassos no desitjats o contagi de malalties de transmissió sexual. Però també hi ha un altre perill que sol començar en aquestes edats: el consum de drogues.
Centrant-nos en els porros, quina substància s’hi fuma?: l’haixix. Es tracta d’una pasta amb forma de boles o barres de color marró que s’elabora a partir de la resina del cànnabis. Per consumir-lo, es barreja amb el tabac i s’embolica en cigarrets. Generalment, l’haixix es consumeix perquè relaxa i desinhibeix les persones, per la qual cosa pot contribuir a fer que es relacionin millor amb els altres.
Què podem fer si “detectem” que el nostre fill fuma porros?
L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD". Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut. Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat. Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament. Procedència: El propi interessat.