Lumbàlgia

La zona lumbar de l’esquena és la que suporta el pes de la part superior del cos i permet la mobilitat del tronc en flexoextensió. La majoria dels dolors lumbars són el resultat de lesions musculars, lligamentàries, articulars o discals.

El dolor lumbar és el que es confina a la part inferior de l’esquena que pot o no associar-se a dolor irradiat a les extremitats inferiors, acompanyat o no de sensació d’endormiscament. 

La majoria de les vegades, el dolor lumbar agut es produeix per una causa muscular o lligamentària i és autolimitat, encara que no per això menys incapacitant. La majoria de les vegades és a causa de lesions musculars, lligamentàries, articulars o discals.

Lumbàlgia Vall d'Hebron
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 13.06.2022, 12:56
Comparteix-lo

Contingut relacionat

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.