Deficiències de factor poc comunes

Les deficiències de factor poc comunes són un grup de trastorns de la coagulació hereditaris provocats pel dèficit d'un o de diversos factors de la coagulació. Els factors de la coagulació intervenen en una sèrie de reaccions per aturar una hemorràgia. Es considera que dins d'aquest conjunt de dèficits es poden veure afectats els factors I, II, V, V + VIII, VII, X, XI o XIII. 

Malgrat que en general no solen produir clínica de sagnies espontànies, davant de cirurgies o procediments invasius és necessari avaluar prèviament el pacient i considerar l’administració del tractament adequat segons el tipus de procediment i de dèficit.

Deficiències de factor poc comunes Vall d'Hebron
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 27.01.2022, 16:48
Comparteix-lo

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.