Càncer de mama

Una de cada vuit dones presenta càncer de mama i el pic d’incidència és als 50 anys. Cal destacar que només un 5 % dels càncers de mama són hereditaris i que l’1 % dels homes també el poden patir.

El càncer de mama en estadi localitzat, és a dir quan el tumor està localitzat a la mama i no hi ha metàstasi, té una supervivència del 90 % al cap de cinc anys, és a dir que 90 dones continuaran vives cinc anys després d’haver patit un càncer de mama. La mortalitat del càncer de mama ha disminuït significativament en les tres últimes dècades a causa de la instauració de l’screening mamogràfic i pels avenços en els tractaments.

Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 19.09.2022, 17:34
Comparteix-lo

Contingut relacionat

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.