Anells vasculars

Els anells vasculars, que afecten bàsicament els menors, són alteracions que es produeixen en el recorregut de les grans artèries (aorta) i que comprimeixen estructures veïnes com ara la tràquea o l’esòfag. Hi ha diverses alteracions que provoquen aquesta anomalia. Entre les més freqüents es troben: el doble arc aòrtic, la cingla pulmonar o l’arc aòrtic dret amb la subclàvia esquerra aberrant.

Els anells vasculars són alteracions que es produeixen en les grans artèries i que comprimeixen la tràquea o l’esòfag. Aquesta patologia afecta els infants (Hospital Universitari Vall d'Hebron)
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 05.01.2023, 09:27
Comparteix-lo

Contingut relacionat

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.