Nefrologia

El servei de Nefrologia és un servei de referència en l'àmbit nacional i internacional en l'atenció de pacients amb diferents malalties renals. El servei aglutina totes les branques de l'especialitat per tal de donar resposta preventiva, diagnòstica i terapèutica a totes les malalties renals d'una manera integral i personalitzada gràcies a un equip humà d'elevada qualificació professional.

El Sistema Nacional de Salut ha designat com a CSUR en Malalties glomerulars complexes (adults i pediàtrics) i Malalties metabòliques congènites a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. També, la Comissió Europea ha designat com a ERN en Patologia renal, Malalties neuromusculars i Malalties renals el mateix hospital. El Servei Català de la Salut ens ha designat com a centre dins la Xarxa d’Unitats d’Expertesa Clínica (XUEC) en Malalties minoritàries renals.
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 18.01.2024, 08:59
Comparteix-lo

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.