Genètica clínica i molecular

La consulta de genètica clínica ofereix una atenció integral a pacients amb malalties de base genètica i als seus familiars, tenint en compte el diagnòstic, seguiment, maneig i assessorament genètic. El nostre objectiu principal és el de crear una unitat funcional al voltant d’un únic procés diagnòstic, que va des de la vessant clínica fins al laboratori diagnòstic, per a les malalties genètiques tenint en compte la seva complexitat i la necessitat d’una atenció integral i multidisciplinària.

 

La Comissió Europea ha designat com a ERN en Malformacions congènites i discapacitats intel·lectuals poc freqüents a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. El Servei Català de la Salut també ha designat com a XUEC en Malalties cognitives conductuals de base genètica en l'edat pediàtrica el mateix hospital.
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 04.01.2023, 13:15
Comparteix-lo

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.