Física i Protecció Radiològica

El Servei de Física i Protecció Radiològica està format per llicenciats/graduats amb el títol d’especialista en radiofísica hospitalària, tècnics superiors en radioteràpia i en diagnòstic per la imatge.

El Servei de Física i Protecció Radiològica (SFPR) està acreditat pel Consell de Seguretat Nuclear per exercir les tasques de protecció radiològica en tot l’hospital. El servei està compromès amb la qualitat i seguretat, i disposa de la certificació ISO9001-2015.

L’activitat professional dels membres del servei comprèn bàsicament tres aspectes: l’assistència clínica, la recerca i la docència.

El Servei de Física i Protecció Radiològica disposa de la certificació de qualitat UNE-EN-ISO 9001:2017.
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 15.06.2022, 12:20
Comparteix-lo

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.