Cirurgia Cardíaca Pediàtrica

El Servei de Cirurgia Cardíaca Pediàtrica és un dels més antics de l’Estat espanyol, amb més de 5.000 cirurgies realitzades amb circulació extracorpòria durant més de 40 anys d’activitat. És un centre de referència nacional per al tractament de les cardiopaties congènites i pot oferir la intervenció quirúrgica de tota mena de malalties.

El Sistema Nacional de Salut ha designat el CSUR d'Hipertensió pulmonar complexa pediàtrica, Assistència integral del nadó amb cardiopatia complexa i Trasplantament cardíac infantil a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 21.12.2022, 12:50
Comparteix-lo

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.