Vall d'Hebron rep el reconeixement pels 10 anys com a Centre Compromès amb l'Excel·lència en les Cures d'Infermeria

Ho ha rebut durant la celebració del Simposi de Centres Compromesos amb l'Excel·lència en Cures.

05/04/2022

L'Hospital Universitari Vall d'Hebron ha rebut durant el Simposi de Centres Compromesos amb l'Excel•lència en Cures (CCEC®/BPSO®), que s'ha celebrat a Madrid, el reconeixement pels seus 10 anys com a centre compromès amb l'Excel·lència en les Cures.

Com a representant de l'Institut Català de la Salut (ICS) ha estat present en l'acte Yolanda Lejardi, gerent de l'ICS, mentre que per part de l'Hospital Vall d'Hebron han acudit a la cita Carmen El Ouahabi,  infermera líder en la implantació de la Guia de lactància materna a l'Hospital Infantil i Hospital de la Dona, i Raquel Tapia, infermera líder de la implantació de la Guia de prevenció de caigudes a l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats.

Durant aquests deu anys pels quals Vall d'Hebron ha rebut aquest reconeixement, el centre ha implementat quatre guies de bones pràctiques: prevenció de les caigudes, cura i maneig de l'ostomia, prevenció de les complicacions del peu en persones amb diabetis i lactància materna. Actualment, s'està implementant una guia del Maneig del dolor.

El simposi ha estat organitzat per la Unitat de Recerca en Cures i Serveis de Salut (Investen) del ISCIII, juntament amb el Centre Espanyol per a les Cures de Salut basats en l'Evidència (CECBE).

L'Hospital Vall d'Hebron ha estat reacreditat enguany com a centre compromès amb l'excel·lència en les cures d'infermeria, acreditació que atorga la Unitat de Recerca de Cures en la Salut (Investeen-isciii) de l’Institut Carlos III, l'Associació d'Infermeres d'Ontario (Registered Nurses' Associacion of Ontario (RNAO)), i el Centre Espanyol per a les Cures de Salut Basats en l'Evidència (CECBE), a partir del programa Best Practices Spotlight Organitations (BPSO).
 

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.