Vall d'Hebron rep el reconeixement pels 10 anys com a Centre Compromès amb l'Excel·lència en les Cures d'Infermeria

Ho ha rebut durant la celebració del Simposi de Centres Compromesos amb l'Excel·lència en Cures.

05/04/2022

L'Hospital Universitari Vall d'Hebron ha rebut durant el Simposi de Centres Compromesos amb l'Excel•lència en Cures (CCEC®/BPSO®), que s'ha celebrat a Madrid, el reconeixement pels seus 10 anys com a centre compromès amb l'Excel·lència en les Cures.

Com a representant de l'Institut Català de la Salut (ICS) ha estat present en l'acte Yolanda Lejardi, gerent de l'ICS, mentre que per part de l'Hospital Vall d'Hebron han acudit a la cita Carmen El Ouahabi,  infermera líder en la implantació de la Guia de lactància materna a l'Hospital Infantil i Hospital de la Dona, i Raquel Tapia, infermera líder de la implantació de la Guia de prevenció de caigudes a l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats.

Durant aquests deu anys pels quals Vall d'Hebron ha rebut aquest reconeixement, el centre ha implementat quatre guies de bones pràctiques: prevenció de les caigudes, cura i maneig de l'ostomia, prevenció de les complicacions del peu en persones amb diabetis i lactància materna. Actualment, s'està implementant una guia del Maneig del dolor.

El simposi ha estat organitzat per la Unitat de Recerca en Cures i Serveis de Salut (Investen) del ISCIII, juntament amb el Centre Espanyol per a les Cures de Salut basats en l'Evidència (CECBE).

L'Hospital Vall d'Hebron ha estat reacreditat enguany com a centre compromès amb l'excel·lència en les cures d'infermeria, acreditació que atorga la Unitat de Recerca de Cures en la Salut (Investeen-isciii) de l’Institut Carlos III, l'Associació d'Infermeres d'Ontario (Registered Nurses' Associacion of Ontario (RNAO)), i el Centre Espanyol per a les Cures de Salut Basats en l'Evidència (CECBE), a partir del programa Best Practices Spotlight Organitations (BPSO).
 

Share it:

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.