Vall d’Hebron renova l’Àrea d’Atenció Postquirúrgica Pediàtrica

La reforma aporta més lluminositat a l’espai, tot fent que les habitacions siguin més còmodes i acollidores, i millora els espais de treball i preparació de les medicacions dels professionals.

01/06/2023

Vall d’Hebron ha renovat l’Àrea d’Atenció Postquirúrgica Pediàtrica, situada a la segona planta de l’Hospital Infantil. Gràcies a la reforma, la planta disposa de més llum natural, calidesa i comoditat en les habitacions, un total de quinze, entre les quals n’hi ha quatre habitacions individuals per a pacients que necessiten estar en aïllament o que tenir cures especials. “La nova Àrea d’Atenció Postquirúrgica Pediàtrica ens permetrà millorar la qualitat de vida dels nens, nenes i adolescents hospitalitzats després d’una intervenció quirúrgica, així com de les seves famílies, tot proporcionant-los un espai més confortable i acollidor per a la seva recuperació”, destaca el Dr. Manuel López, cap del Servei de Cirurgia Pediàtrica de Vall d’Hebron.

La nova Àrea d’Atenció Postquirúrgica s’ha dotat de la màxima calidesa, amb predomini del blanc, els colors càlids i acabats que imiten la fusta, així com parets decorades amb vinils inspirats en ciutats d’Amèrica del Nord. Totes les habitacions són exteriors i disposen d’un lavabo adaptat i una televisió individualitzada per a cada pacient, així com una butaca totalment reclinable que facilita el descans de l’acompanyant. La presa d’aire, oxigen i buit està integrada dins un moble, així com el material sanitari, totalment a l’abast del professional sanitari però de forma que l’habitació s’assembli tant a una llar com sigui possible. La nova Àrea d’Atenció Posquirúrgica Pediàtrica disposa a més d’una sala de jocs i una sala perquè les famílies puguin fer els àpats i descansar, equipada amb microones, nevera, taula i cadires i sofàs. També s’ha habilitat una sala d’atenció als familiars, on poden mantenir converses sobre qüestions relatives a la seva atenció amb el personal sanitari amb intimitat. “En repensar l’espai s’ha tingut en compte les necessitats quotidianes que les famílies dels pacients pediàtrics presenten en el seu dia a dia, per tal de facilitar-los al màxim l’acompanyament dels seus fills durant el temps d’ingrés postquirúrgic al nostre hospital”, explica Mònica Castro, supervisora d’Infermeria de l’Àrea d’Atenció Postquirúrgica de l’Hospital Infantil.

 El nou espai també disposa d’espais de treball diferenciats per al personal mèdic i d’infermeria i una zona a part on es preparen les medicacions per als pacients pediàtrics. “Amb espais com la nova Àrea d’Atenció Postquirúrgica de l’Hospital Infantil consolidem un model que situa al pacient pediàtric i la seva família al centre de l’atenció hospitalària, tot procurant el seu màxim benestar, així com estances funcionals i còmodes perquè els professionals sanitaris desenvolupin la seva feina en les millors condicions possibles”, valora Mari Ángeles Aceituno, adjunta a la Direcció d’Infermeria.

La nova Àrea d’Atenció Postquirúrgica s’ha dotat de la màxima calidesa, amb predomini del blanc, els colors càlids i acabats que imiten la fusta, així com parets decorades amb vinils inspirats en ciutats d’Amèrica del Nord.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.