Vall d’Hebron obre les portes per primer any a ‘Joves per la Medicina’

Joves de batxillerat amb vocacions mèdiques faran sessions teòrico-pràctiques dins el programa ‘Joves per la Medicina’ de la Fundació Catalunya La Pedrera.

18/11/2022

Joves de batxillerat amb vocacions mèdiques faran sessions teòrico-pràctiques a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron a partir del proper dissabte i fins a finals de maig, en el marc del programa de Joves per la Medicina, un programa de la Fundació Catalunya La Pedrera. Les sessions, que es duran a terme al matí durant quatre hores, tindran lloc en els diferents serveis a l’Hospital General, Hospital Infantil i l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats. Estan estructurades en una introducció teòrica a la qual segueix una part pràctica, en la qual els estudiants poden fer proves senzilles i analitzar casos mèdics. 

Les sessions, un total de sis a cada hospital, es desenvolupen en grups de 25 estudiants. El programa Joves per la Medicina es du a terme en diferents hospitals de referència de Catalunya, com l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Hospital Universitari de Bellvitge, l’Hospital Clínic, l’Hospital Germans Trias i Pujol i l’Hospital del Mar. Un total de 150 joves de 1r i 2n de batxillerat participen en el programa, amb interès per la ciència i després de passar un procés de selecció exhaustiu. 

A Vall d’Hebron, les sessions de Joves per la Medicina arrenquen al Servei d’Oncologia dissabte vinent. Els estudiants també podran conèixer de prop el Servei de Pediatria i la Unitat de Cremats. L’última sessió tindrà lloc el dissabte 20 de maig. 
 

Les sessions, que es duran a terme al matí durant quatre hores, tindran lloc en els diferents serveis a l’Hospital General, Hospital Infantil i l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.