La Dra. Mònica Rodríguez, nova presidenta de la Comissió Nacional de Medicina Interna

La Dra. Mónica Rodríguez ha desenvolupat la seva trajectòria professional assistencial en l’àmbit de la medicina interna, amb especialització en malalties autoimmunes i sistèmiques.

26/02/2024

La Dra. Mónica Rodríguez, directora de Docència de Vall d’Hebron i el Centre de Simulació Clínica Avançada, ha estat nomenada presidenta de la Comissió Nacional de Medicina Interna en substitució del Dr. Juan Antonio Vargas, cap del Servei de Medicina Interna de l’Hospital Universitari Puerta del Hierro, que havia estat vuit anys al front de la institució. “És un gran honor ocupar la presidència de la Comissió Nacional de Medicina Interna, de la qual formava part des de 2021 com a membre. Un dels meus objectius és aconseguir l’aprovació pel Ministeri del nou programa formatiu de Medicina Interna a l’Estat, i ajudar a la seva implementació. És un programa innovador en fons i forma: està basat en competències i adaptat a les eines i necessitats de l’entorn sanitari actual i de la nostra societat”, exposa la Dra. Mònica Rodríguez.

La Dra. Mónica Rodríguez ha desenvolupat la seva trajectòria professional assistencial en l’àmbit de la medicina interna, amb especialització en malalties autoimmunes i sistèmiques. Ha rebut el premi del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona a l'excel·lència professional el 2019. També ha participat en múltiples projectes de recerca relacionats amb aquestes patologies i compta amb més de vint anys d’experiència en el camp de la docència especialitzada, en els darrers anys, com a subdirectora i directora de Docència de Vall d’Hebron. Forma part de la Junta Permanent de la Xarxa de Comissions de Docència, entitat assessora del Departament de Salut.

La Dra. Mónica Rodríguez, directora de Docència de Vall d’Hebron i el Centre de Simulació Clínica Avançada, ha estat nomenada presidenta de la Comissió Nacional de Medicina Interna en substitució del Dr. Juan Antonio Vargas, cap del Servei de Medicina Interna de l’Hospital Universitari Puerta del Hierro.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.