Vall d'Hebron i el Barcelona Health Hub uneixen forces

El Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus i el Barcelona Health Hub s'enorgulleixen d'anunciar que han signat un conveni de col·laboració per treballar conjuntament per aconseguir la transformació digital del sector sanitari.

09/03/2023

Amb aquest acord, l'Hospital i el Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR) han esdevingut oficialment membres de l'ecosistema Barcelona Health Hub, cosa que ens proporcionarà l'oportunitat de connectar amb els principals actors de la salut digital de tot el món.

"Des de Vall d’Hebron una de les contribucions que podem fer en el marc d’aquesta col·laboració és aportar el nostre coneixement en la validació de solucions digitals i la seva implementació en el sistema de salut assegurant que aportin valor real en el sistema i contribueixin a la seva humanització", comenta el Dr .Albert Salazar, gerent de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

"El model d'innovació del Campus Vall d'Hebron es basa fonamentalment en les col·laboracions amb diferents agents del sistema com, en aquest cas, el Barcelona Health Hub. Aquesta aliança reforçarà les múltiples iniciatives que tenim de transferència del coneixement i ens permetrà créixer junts per fer possible la implementació de solucions digitals als hospitals", destaca la Dra. Begoña Benito, directora del VHIR.

Óscar García-Esquirol, Director Mèdic del Barcelona Health Hub, afirma que “compartim una missió junts i així unim esforços amb l'Hospital Vall d'Hebron, referent internacional en recerca clínica, innovació i pioner en la implantació de tecnologies digitals en l'àmbit de la salut”.

Amb aquest acord, Barcelona Health Hub amplia la seva política de col·laboració amb grans organitzacions públiques i privades. Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus és una valuosa incorporació al seu ecosistema de salut digital i demostrarà ser un soci reconegut per aconseguir la transformació digital del sector sanitari.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals

Activitats relacionades

Conferència inaugural del Màster VHIR 'Leveraging AI and HPC for Innovations in Biomedical Research and Health Industry' a càrrec del Dr. Josep Maria Martorell

25.09.2024 - 10:30
Més informació

Inauguració del curs acadèmic 2024-2025 dels Màsters dels VHIR

25.09.2024 - 09:30
Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.