Vall d’Hebron és el primer hospital de l’Estat i el 36è del món en el rànquing d'hospitals intel·ligents de la revista Newsweek

La publicació de referència internacional reconeix la nostra aposta per la innovació i la transformació tecnològica per la millora de l’experiència dels pacients i per la gestió intel·ligent dels processos assistencials.

21/09/2023

Per tercer any consecutiu, Newsweek i Statista han fet pública la llista dels Millors Hospitals Intel·ligents del Món 2024. Aquesta llista premia 330 hospitals en el camp de les tecnologies intel·ligents de 28 països diferents que destaquen pel seu ús de funcionalitats electròniques, telemedicina, imatges digitals, intel·ligència artificial i robòtica. Vall d’Hebron és el primer hospital de l’Estat, el 8è d’Europa i el 36è del món en aquest rànquing d’hospitals intel·ligents.

En clau estatal, després de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron es troben en el llistat l’Hospital General Universitario Gregorio Marañón de Madrid en 60è lloc, l’Hospital Clínic de Barcelona en 62a posició, l’Hospital Universitario La Paz de Madrid en el 76è lloc i l’Hospital Universitario 12 de Octubre en 85è.

Els smart hospitals es caracteritzen per la implementació de tecnologia de darrera generació per replantejar com es proporciona l’atenció i assistència dels ciutadans en el sistema de salut. La revolució tecnològica que estem vivint pot millorar no només els resultats i l’eficiència en la prestació de serveis, sinó també contribuir a aconseguir objectius relacionats amb la salut de la població, el seu benestar i qualitat de vida.

L’Hospital Vall d’Hebron està fermament compromès amb aquesta tasca. En els últims anys hem fet una aposta en innovació i transformació tecnològica, construint un Smart Campus per millorar la qualitat i l’experiència de pacients i professionals que s’hi relacionen, amb l’ús de tecnologia per millorar l’experiència dels serveis i satisfer les necessitats de les persones. Fites com el primer trasplantament pulmonar completament robòtic del món, l’smart UCI de Vall d'Hebron, com a pionera a l'Estat en dispositius mèdics connectats i ús secundari de dades, o el projecte de gestió de dades 'Smart Diabetes Hospital' en són un exemple.

Vall d’Hebron és el primer hospital de l’Estat, el 8è d’Europa i el 36è del món en aquest rànquing d’hospitals intel·ligents.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Activitats relacionades

Jornada Dia Mundial de l'ELA

21.06.2024 - 10:00
Més informació

4t curs angioedema basat en simulació

Vall d’Hebron Centre de Simulació Clínica Avançada Pl. 5a Hospital de Traumatologia. Hospital Universitari Vall d’Hebron
26.06.2024 - 15:00
Dirigit a residents de 3r i 4t any d'Al·lergologia
Més informació

Curs facilitadors en simulació virtual: plataforma SIMOONS

26.06.2024 - 16:00
Simulació Clínica
Més informació

Curs i Jornada SEVALBAR 2024: Actualització en Cardiopaties Congènites de l'adult i Actualització en Tetralogia de Fallot

27.06.2024 - 09:00
Cardiòlegs i residents cardiologia. Infermeria especialitzada en cardiopaties congènites.
Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.