Vall d’Hebron és el primer hospital de l’Estat i el 36è del món en el rànquing d'hospitals intel·ligents de la revista Newsweek

La publicació de referència internacional reconeix la nostra aposta per la innovació i la transformació tecnològica per la millora de l’experiència dels pacients i per la gestió intel·ligent dels processos assistencials.

21/09/2023

Per tercer any consecutiu, Newsweek i Statista han fet pública la llista dels Millors Hospitals Intel·ligents del Món 2024. Aquesta llista premia 330 hospitals en el camp de les tecnologies intel·ligents de 28 països diferents que destaquen pel seu ús de funcionalitats electròniques, telemedicina, imatges digitals, intel·ligència artificial i robòtica. Vall d’Hebron és el primer hospital de l’Estat, el 8è d’Europa i el 36è del món en aquest rànquing d’hospitals intel·ligents.

En clau estatal, després de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron es troben en el llistat l’Hospital General Universitario Gregorio Marañón de Madrid en 60è lloc, l’Hospital Clínic de Barcelona en 62a posició, l’Hospital Universitario La Paz de Madrid en el 76è lloc i l’Hospital Universitario 12 de Octubre en 85è.

Els smart hospitals es caracteritzen per la implementació de tecnologia de darrera generació per replantejar com es proporciona l’atenció i assistència dels ciutadans en el sistema de salut. La revolució tecnològica que estem vivint pot millorar no només els resultats i l’eficiència en la prestació de serveis, sinó també contribuir a aconseguir objectius relacionats amb la salut de la població, el seu benestar i qualitat de vida.

L’Hospital Vall d’Hebron està fermament compromès amb aquesta tasca. En els últims anys hem fet una aposta en innovació i transformació tecnològica, construint un Smart Campus per millorar la qualitat i l’experiència de pacients i professionals que s’hi relacionen, amb l’ús de tecnologia per millorar l’experiència dels serveis i satisfer les necessitats de les persones. Fites com el primer trasplantament pulmonar completament robòtic del món, l’smart UCI de Vall d'Hebron, com a pionera a l'Estat en dispositius mèdics connectats i ús secundari de dades, o el projecte de gestió de dades 'Smart Diabetes Hospital' en són un exemple.

Vall d’Hebron és el primer hospital de l’Estat, el 8è d’Europa i el 36è del món en aquest rànquing d’hospitals intel·ligents.

Share it:

Notícies relacionades

Related activities

Introducción a la hidrocefalia y alteraciones de la dinámica de LCR

09/02/2024 - 09:00
More information

XIX Curso teórico-práctico de Ecocardiografía básica y avanzada en medicina de urgencias, intensiva y anestesia

09/16/2024 - 09:00
Cardiología, Medicina Intensiva, Anestesia y Reanimación, Neurología
More information

Fundamentos fisiopatológicos de la hipoxia tisular y monitorización del aporte cerebral de oxígeno

09/30/2024 - 09:00
Facultativos especialistas, residentes y personal de enfermería interesados ​​en el manejo del paciente neurocrítico
More information

II Curso CARE ME

10/03/2024 - 08:45
Cardiología y Nefrología
More information

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.