Vall d’Hebron celebra un Nadal on brillen les estrelles solidàries

Enguany, les estrelles solidàries faran brillar Vall d’Hebron gràcies a la campanya ‘Aquest Nadal, omplim d’estrelles Vall d’Hebron’: Els i les pacients de Vall d’Hebron rebran el 21 de desembre una estrella solidària.

20/12/2023

Ja arriba Nadal i l’Hospital Universitari Vall d’Hebron es prepara per celebrar-ho amb pacients, famílies i professionals. Tres grans arbres de Nadal decoren els vestíbuls de l’Hospital General, l’Hospital Infantil i de la Dona i l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats. Els nens, nenes i adolescents ja poden enviar les cartes a Ses Majestats els Reis d’Orient a través de les bústies habilitades per iniciativa de les mestres d’Aula Hospitalària. Els nens i nenes de l’hospital infantil amb el suport de l’aula han fet un arbre de nadal amb material reciclable. A més, l’equip de professionals de Vall d’Hebron, amb la col·laboració d’associacions i voluntaris, han organitzat moltes activitats perquè els pacients que han de passar ingressats aquestes festes gaudeixin del millor Nadal possible.

Enguany, les estrelles solidàries faran brillar Vall d’Hebron gràcies a la campanya ‘Aquest Nadal, omplim d’estrelles Vall d’Hebron’. Els i les pacients de Vall d’Hebron rebran el 21 de desembre una estrella solidària gràcies a les aportacions de la ciutadania, que amb les seves donacions no només faran arribar l’esperit nadalenc als pacients de Vall d’Hebron sinó que impulsaran la recerca i contribuiran al programa Hospital Amable, que busca humanitzar l’entorn hospitalari per millorar l’experiència dels pacients. “La iniciativa busca recaptar fons per a dues causes fonamentals amb el missatge 'Cada estrella compta: ajuda'ns a fer que tot Vall d'Hebron brilli aquest Nadal'”, explica la responsable de la Unitat de Mecenatge, Aliances estratègiques i RSC, Sira Franquero: “Els fons recaptats impulsaran projectes innovadors per fer que l'estada a l'hospital sigui més acollidora. A més, cada estrella adquirida es converteix en una llum per a la recerca liderada pel Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). Les donacions ajudaran a descobrir noves cures, millorar els tractaments existents i promoure la salut dels pacients d'avui i del futur”.

El 21 de desembre, el Pare Noel arribarà a Vall d’Hebron amb el tradicional descens per la façana de l’Hospital de la Dona, com va començar a fer el 2017 gràcies a l’empresa Accés Vertical, experts en treballs d’altura. Un cop a la plaça Messi, el Pare Noel lliurarà les estrelles solidàries a voluntaris de Vall d’Hebron que les faran arribar als pacients de l’Hospital Infantil i l’Hospital de la Dona, l’Hospital General i l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats. Aquest dia tots els nens i nenes rebran un preciós nino amigurumi de Llanetes amb Companyia. Aquell mateix dia, tindrà lloc el Concert de Nadal Maria Canals, que es farà amb un piano que estarà al vestíbul de l'Hospital Infantil i de la Dona. Els nens, nenes i adolescents ingressats ja van gaudir el 19 de desembre dels regals del Tió de Nadal amb l’ajut de Papallassos. A més, el passat 12 i 13 de desembre l’Hospital Infantil va acollir tallers de manualitats amb motius nadalencs amb la col·laboració de la Fundació Hospitalitat.

Els dies 21 i 22 de desembre, diferents entitats que col·laboren a Vall d’Hebron habilitaran les seves parades a la plaça Messi per divulgar la tasca que porten a terme. Hi participen exposant la seva activitat l’Associació contra el Càncer de Barcelona, la Sala Familiar Ronald McDonald,  l’Associació AFANOC, Polseres Candela, Som Prematurs, AACIC, l’Associació en tus Zapatos,  Film in Hospital, Fundació Joan Petit, Associació ASDENT i Associació Emma. La seva implicació i tasca diària en Vall d’Hebron, juntament amb la dels professionals i els voluntaris, resulta imprescindible per a millorar la qualitat de vida dels pacients i les seves famílies.

Finalment, els Reis Mags posaran el punt final a les festes a l’Hospital Infantil el 6 de gener al matí repartint els regals als nens i nenes ingressats.  Els reis aquest any també visitaran algunes plantes d’adults.

Ja arriba Nadal i l’Hospital Universitari Vall d’Hebron es prepara per celebrar-ho amb pacients, famílies i professionals.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.