Professionals de la salut que han treballat a Vall d’Hebron, reconeguts amb medalles Josep Trueta per part del Govern

Els guardons tenen la finalitat d’honorar les persones i entitats que s’hagin destacat de manera significativa pels serveis prestats amb vista al progrés i la millora de la sanitat.

23/02/2023

El Govern ha reconegut enguany la tasca de professionals vinculats a Vall d’Hebron amb les medalles i plaques Josep Trueta, que tenen la finalitat d’honorar les persones i entitats que hagin destacat de manera significativa pels serveis prestats amb vista al progrés i la millora de la sanitat. És el cas de la Dra. Magda Campins, excap de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i excap de recerca en Epidemiologia i Salut Pública del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). El Govern destaca l’assessorament de la Dra. Magda Campins com a  presidenta del Comitè Científic Assessor de la Covid-19, adscrit a la Secretaria de Salut Pública del Departament de Salut, des d’on va abordar les estratègies de control de la pandèmia pel SARS-CoV-2 a Catalunya, i membre del Comitè Assessor de Vacunacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. “El seu assessorament ha estat clau per reduir les afectacions i mortalitat a Catalunya, l’estudi de brots epidèmics hospitalaris i comunitaris i l’elaboració de programes de prevenció i control d’infeccions emergents”, ha valorat el jurat. 

Entre les quinze medalles i plaques Josep Trueta que el Govern ha atorgat en l’edició d’enguany també figuren altres professionals que han tingut vinculació amb Vall d’Hebron, com la terapeuta ocupacional Ana Forns, la neuropsicòloga Cecília Borràs i el Dr. Joan Lluís Borràs, que va ser especialista en Medicina Interna a Vall d’Hebron. 
 

Les medalles i plaques Josep Trueta, que tenen la finalitat d’honorar les persones i entitats que hagin destacat de manera significativa pels serveis prestats amb vista al progrés i la millora de la sanitat.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.