L’equip de Participació Ciutadana de Vall d’Hebron recull el premi de ‘Millors pràctiques en l’experiència del pacient’ de la revista NME

La distinció l’atorga la revista New Medical Economics (NME) a partir d’una votació entre els seus lectors.

30/11/2023

Ahir dimarts 28 de novembre ha tingut lloc la cerimònia del lliurament dels premis de New Medical Economics a l'Auditori de l'Hospital Universitari Clínic San Carlos de Madrid. L’equip de Participació Ciutadana, liderat per Ana Martí, coordinadora d’Atenció i Participació Ciutadana de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i Clara Grau, cap de la Unitat de Participació Ciutadana, han recollit el premi que distingeix Vall d’Hebron com a centre amb millors pràctiques en l’experiència del pacient.

Cada any la revista New Medical Economics reconeix, a través dels seus lectors i el seu Consell Editorial, els mèrits d'institucions i professionals dedicats a la gestió sanitària, mitjançant el lliurament dels Premis New Medical Economics, que ja són referència en el món de la Sanitat. L’acte ha comptat amb la presència d'autoritats i professionals rellevants del món de l'Administració i de la Sanitat.

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron ha estat distingit com a centre sanitari amb millors pràctiques en l’experiència del pacient. El premi guardona la institució pel seu 'Model ICE-VH de participació ciutadana', impulsat per la Coordinació d’Atenció i Participació Ciutadana i la Direcció Assistencial de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Aquest projecte neix amb l’objectiu de promoure la participació ciutadana en salut, recerca i assistència sanitària. Una aposta per l’ escolta activa de la ciutadania, generant estructures estables i implicant de forma conjunta pacients, entitats de pacients i professionals a través de la participació real per millorar els resultats en salut, l’experiència del pacient i la qualitat assistencial i de recerca.

En la recollida del premi, Ana Martí ha dedicat unes paraules d’agraïment: ‘’Estem molt agraïts de rebre aquest premi que demostra la dedicació i el treball de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron  per democratitzar l'assistència sanitària i la recerca. Els nostres pacients són el nostre motor, i el nostre objectiu persegueix aconseguir una atenció basada en l’excel·lència gràcies al treball conjunt de pacients, entitats de pacients i professionals’’.

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron ha estat distingit com a centre sanitari amb millors pràctiques en l’experiència del pacient.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.