L’equip de Participació Ciutadana de Vall d’Hebron recull el premi de ‘Millors pràctiques en l’experiència del pacient’ de la revista NME

La distinció l’atorga la revista New Medical Economics (NME) a partir d’una votació entre els seus lectors.

30/11/2023

Ahir dimarts 28 de novembre ha tingut lloc la cerimònia del lliurament dels premis de New Medical Economics a l'Auditori de l'Hospital Universitari Clínic San Carlos de Madrid. L’equip de Participació Ciutadana, liderat per Ana Martí, coordinadora d’Atenció i Participació Ciutadana de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i Clara Grau, cap de la Unitat de Participació Ciutadana, han recollit el premi que distingeix Vall d’Hebron com a centre amb millors pràctiques en l’experiència del pacient.

Cada any la revista New Medical Economics reconeix, a través dels seus lectors i el seu Consell Editorial, els mèrits d'institucions i professionals dedicats a la gestió sanitària, mitjançant el lliurament dels Premis New Medical Economics, que ja són referència en el món de la Sanitat. L’acte ha comptat amb la presència d'autoritats i professionals rellevants del món de l'Administració i de la Sanitat.

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron ha estat distingit com a centre sanitari amb millors pràctiques en l’experiència del pacient. El premi guardona la institució pel seu 'Model ICE-VH de participació ciutadana', impulsat per la Coordinació d’Atenció i Participació Ciutadana i la Direcció Assistencial de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Aquest projecte neix amb l’objectiu de promoure la participació ciutadana en salut, recerca i assistència sanitària. Una aposta per l’ escolta activa de la ciutadania, generant estructures estables i implicant de forma conjunta pacients, entitats de pacients i professionals a través de la participació real per millorar els resultats en salut, l’experiència del pacient i la qualitat assistencial i de recerca.

En la recollida del premi, Ana Martí ha dedicat unes paraules d’agraïment: ‘’Estem molt agraïts de rebre aquest premi que demostra la dedicació i el treball de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron  per democratitzar l'assistència sanitària i la recerca. Els nostres pacients són el nostre motor, i el nostre objectiu persegueix aconseguir una atenció basada en l’excel·lència gràcies al treball conjunt de pacients, entitats de pacients i professionals’’.

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron ha estat distingit com a centre sanitari amb millors pràctiques en l’experiència del pacient.

Share it:

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.