La Ruta de Transformació Digital de Vall d’Hebron, guanyadora dels VII Premis SaluDigital com a millor Iniciativa Pública en Salut Digital

La Dra. Yolima Cossio, directora de Sistemes de la Informació de Vall d’Hebron, ha recollit el guardó, que organitza la publicació online SaluDigital.es.

14/04/2023

La Ruta de Transformació Digital de Vall d’Hebron, un projecte liderat per la Comissió de Transformació Digital de l’Hospital en la qual han participat més de 70 clínics, 20 gestors i 10 empreses de tecnologia, ha estat distingida als VII Premis SaluDigital en la categoria de millor Iniciativa Pública en Salut Digital. La Dra. Yolima Cossio, directora de Sistemes de la Informació de Vall d’Hebron, va recollir ahir el guardó, que organitza la publicació online SaluDigital.es, que pertany al Grup Mediforum, i té per objectiu reconèixer les iniciatives desenvolupades en l'àrea de la salut, tant del sector públic com privat, que contribueixin a millorar la salut, el benestar i la qualitat de vida de les persones mitjançant les noves tecnologies de la informació i les comunicacions.

La Ruta de Transformació Digital va ser aprovada pel Comitè de Direcció el 19 d’abril de 2022 i forma part del Pla Estratègic de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Defineix clarament quines són les prioritats de Vall d’Hebron en matèria de salut digital, quina és la forma d’aconseguir els resultats i alinea a tota l’organització cap als mateixos objectius, amb un temps de realització de quatre anys i plans d’acció anuals amb indicadors del seu compliment. Amb una inversió inicial que ascendeix a més d’un milió d’euros, obtinguda principalment a través de fons europeus, la Ruta de Transformació Digital ha aconseguit que l’hospital tingui clarament definida la seva meta en salut digital i quins són els passos per assolir-la: és una iniciativa sostenible i sistèmica més enllà de petits projectes pilot amb resultats només a curt termini i poc escalables.

La Ruta de Transformació Digital forma part del Pla Estratègic de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.