La Dra. Mònica Rodríguez, nova presidenta de la Comissió Nacional de Medicina Interna

La Dra. Mónica Rodríguez ha desenvolupat la seva trajectòria professional assistencial en l’àmbit de la medicina interna, amb especialització en malalties autoimmunes i sistèmiques.

26/02/2024

La Dra. Mónica Rodríguez, directora de Docència de Vall d’Hebron i el Centre de Simulació Clínica Avançada, ha estat nomenada presidenta de la Comissió Nacional de Medicina Interna en substitució del Dr. Juan Antonio Vargas, cap del Servei de Medicina Interna de l’Hospital Universitari Puerta del Hierro, que havia estat vuit anys al front de la institució. “És un gran honor ocupar la presidència de la Comissió Nacional de Medicina Interna, de la qual formava part des de 2021 com a membre. Un dels meus objectius és aconseguir l’aprovació pel Ministeri del nou programa formatiu de Medicina Interna a l’Estat, i ajudar a la seva implementació. És un programa innovador en fons i forma: està basat en competències i adaptat a les eines i necessitats de l’entorn sanitari actual i de la nostra societat”, exposa la Dra. Mònica Rodríguez.

La Dra. Mónica Rodríguez ha desenvolupat la seva trajectòria professional assistencial en l’àmbit de la medicina interna, amb especialització en malalties autoimmunes i sistèmiques. Ha rebut el premi del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona a l'excel·lència professional el 2019. També ha participat en múltiples projectes de recerca relacionats amb aquestes patologies i compta amb més de vint anys d’experiència en el camp de la docència especialitzada, en els darrers anys, com a subdirectora i directora de Docència de Vall d’Hebron. Forma part de la Junta Permanent de la Xarxa de Comissions de Docència, entitat assessora del Departament de Salut.

La Dra. Mónica Rodríguez, directora de Docència de Vall d’Hebron i el Centre de Simulació Clínica Avançada, ha estat nomenada presidenta de la Comissió Nacional de Medicina Interna en substitució del Dr. Juan Antonio Vargas, cap del Servei de Medicina Interna de l’Hospital Universitari Puerta del Hierro.

Share it:
Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.