Inaugurem l’exposició ‘L’altra mirada de la recerca’ al Centre Corporatiu de l’Institut Català de la Salut

Fins a l'11 de maig, el Vestíbul del Centre Corporatiu de l’ICS acollirà la selecció d’imatges que recull les millors fotografies dels 12 anys del Concurs de Fotografia Científica de Vall d’Hebron.

15/02/2023

L’exposició de fotografia científica de Vall d’Hebron ‘L'altra mirada de la recerca’ s’ha inaugurat avui, 15 de febrer, al Centre Corporatiu de l’Institut Català de la Salut (ICS). En l’acte hi han participat el Dr. Albert Salazar, gerent de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, i Yolanda Lejardi, directora gerent de l’ICS. La selecció d’imatges es podrà visitar fins a l'11 de maig.

‘L’altra mirada de la recerca’ inclou una selecció d’imatges seleccionades entre les millors fotografies dels 12 anys del Concurs de Fotografia Científica del Campus Vall d’Hebron. L’exposició es va presentar per primera vegada el gener de 2021 al Palau Robert i posteriorment es va poder visitar a l’Hospital Infantil i Hospital de la Dona de Vall d’Hebron, a Igualada, a Westfield Glòries de Barcelona i Westfield La Maquinista de Barcelona.

Les fotografies que formen part de la mostra, seleccionades entre un total de més de 600 presentades, confeccionen un relat artístic d’allò que els científics veuen, experimenten i investiguen en el seu dia a dia, a simple vista o a través d’un microscopi. Gràcies a la interacció entre ciència i art, l’exposició fa possible mostrar a la societat la recerca des d’una perspectiva innovadora a través de la bellesa de les imatges.

Si encara no l’has vist, no te la perdis! Pots visitar-la fins a l'11 de maig al Vestíbul del Centre Corporatiu de l’Institut Català de la Salut (Gran Via de les Corts Catalanes, 587) de dilluns a divendres de 9:00h a 15:00h.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Activitats relacionades

Defensa de tesi 'Qualitat de vida en el pacient amb traqueostomia'

22.09.2023 - 12:00
Més informació

Vall d'Hebron Talks de Reumatologia Pediàtrica

Online
23.09.2023 - 11:00
Pacients i Familiars
Més informació

Vall d'Hebron Talks by VHIR 'Structural and functional heterogeneity of the human respiratory chain'

26.09.2023 - 15:00
Més informació

Conferència inaugural 'Your lisosomes and you' a càrrec del Dr. Alberto Ortiz Arduan

26.09.2023 - 10:15
Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.