Donació d’una cadira per al projecte “Sol solet”

La Fundació Somni dels Nens, l’Empresa de vinils ChispumChispum i Xavier Montagut han fet una donació a l’Hospital Maternoinfantil Vall d’Hebron. Es tracta d’una cadira de rodes per a l'UCI pediàtrica de l’Hospital per tal de col·laborar en el projecte “Sol solet”.

22/11/2017

L’UCI pediàtrica compta amb un projecte d'humanització anomenat “Sol solet” que consisteix a treure a passejar al parc Messi alguns pacients de llarga estada de la Unitat d'Intensius Pediàtrics, els dies que fa bon temps. El nen surt en cotxet, cadira de rodes o llitera, segons la seva situació clínica, i acompanyat de la família. L’infant també va acompanyat per dues infermeres, una auxiliar d’infermeria, un adjunt i un metge resident per poder solucionar possibles emergències relacionades amb la via aèria artificial, el material d'intubació, el respirador de transport, el sistema d'aspiració de secrecions, la nutrició parenteral o la medicació.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.