Som la suma de quatre hospitals: el General, l'Infantil, el de la Dona i el de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats. Ens trobem dins el Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus, un parc sanitari de referència internacional on l’assistència és una branca imprescindible.
Et detallem els serveis i les unitats que formen part de l'Hospital Vall d'Hebron i les principals malalties que tractem. També t'oferim recomanacions basades en allò que l’evidència científica ha demostrat eficaç per garantir el benestar i la qualitat de vida.
T'orientem des del primer contacte amb el centre perquè trobis tots els serveis i treguis el màxim partit possible de les nostres instal·lacions. Sigui quin sigui el motiu de la teva visita, t'expliquem com moure't dins de l'hospital.
Dr. Manuel Portero-Otín, Investigador IRBLLeida. Profesor Universitat de Lleida. Lidera el projecte que estudia la capacitat de diferents compostos per a modular l’activitat o nivells d’ACE2 en diferents models cel·lulars. Investigador principal del projecte destinat a identificar i reduir l’activitat de les proteases humanes responsables de l’activació del trímer S del SARS-CoV-2
L'entrada del SARS-CoV-2 es caracteritza per la interacció amb el receptor cel.lular ACE2, al marge de la lisi de determinats dominis de la proteïna trimèrica S viral, desenvolupada per diverses peptidases cel.lulars i que es postulen com un dels mediadors del salt interespècie d'aquest coronavirus. Des de la fisiologia cel.lular d'aquests receptors membranals, presentarem diverses aproximacions desenvolupades en biologia cel.lular i mol.lecular destinades al coneixement d'aquesta interacció, i com pot esdevenir una oportunitat per al desenvolupament terapèutic.
CV: En Manuel Portero-Otín, membre del Grup de Fisiopatologia Metabòlica, reconegut per la Generalitat, es Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Lleida el 1997. Està especialitzat en Envelliment, Fisiopatologia Endocrina i de la Neurodegeneració. Ha gaudit d'estades pre i postdoctorals al CWRU (Cleveland, OH, EUA), U Essex (Colchester, Regne Unit), INSERM (Tolosa, França), Icahn School of Medicine i Columbia University (Nova York, Estats Units) gràcies a l’ajut d’activitats com EMBO, FEBS, Comissió Fulbright i EASD. Ha estat vicedegà cap d'estudis de la Facultat de Medicina durant 7 anys, professor titular de Universitat i codirector del Centre Tecnològic Nutren, reconegut per la Generalitat de Catalunya a la xarxa de transferència de TECNIO, al departament de Medicina Experimental de la Universitat de Lleida. Ha participat com a subdirector científic de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida), acreditat per l’Institut Carlos III, on ara presideix la comissió d'avaluació interna. Coordinador del programa de doctorat d'Activitat Física i Salut, és revisor de diverses publicacions, com Acta Neuropathologica, Brain, J Biol Chem, Carbohydrate Res, Diabetologia, Biochimie, a més d’haver participat en processos d’avaluació de projectes en diverses agències nacionals i internacionals. És redactor acadèmic de Plos One. Fundador de l’empresa biotecnològica DMD, SL. i inventor de dues patents amb llicència.
Ja està disponible l’enllaç per apuntar-s’hi.
Inscriu-t'hi
La inscripció és gratuïta
Selecciona el butlletí que vols rebre:
L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD". Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut. Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat. Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament. Procedència: El propi interessat.