Webinar de Salut Mental 'Disfòria de gènere i salut mental'

 Webinar
  Activitat Online —
30/03/2023
30/03/2023 -- De 15:00h a 16:00h
Organitza :
Recerca Vall d'Hebron
Modalitat: Online
Comparteix-lo:

Ponent: Dr. Juan Duque, psiquiatra del Hospital Sant Rafael. Hospital Sant Rafael - Germanes Hospitalàries (Hospital Sant Rafael)

La disfòria de gènere és un terme, utilitzat per professionals de salut mental, per descriure una sensació profunda de malestar i angoixa que pot passar quan el sexe biològic d'una persona no coincideix amb la seva identitat de gènere. Al llarg dels anys ha estat de diferents maneres, i el debat continua respecte a allò apropiat de la definició actual. Tot i el debat, reconèixer i tractar la disfòria de gènere a temps pot reduir la probabilitat de depressió, angoixa emocional i suïcidi. L´objectiu d´aquest webinar és presentar una introducció als conceptes de gènere, la disfòria de gènere, i com un abordatge tardà o inadequat d´aquesta condició s´associa a altres trastorns mentals o físics.

Moderador: Dr. José Antonio Navarro Sanchis, psiquiatra del equip d'interconsulta i enllaç que desenvolupa la tasca principal dins d'aquest àmbit. Per altra banda com a subespecialitat està molt centrat en l' estudi i el tractament de la sexualitat humana i totes les seves implicacions dins d'altrea patologies orgàniques. Hospital Universitari Vall d'Hebron

Inscriu-t'hi

 

Activitats relacionades

Vall d'Hebron Talks by VHIR 'Implementation and validation of a novel instrument for the grading of unexpected events in paediatric surgery: Clavien - Madadi classification'

29.05.2024 - 15:00
Més informació

Vall d'Hebron Talks 'Ansietat, estrès i trauma'

Activitat Online
30.05.2024 - 15:00
Més informació

ESID Summerschool Open Session on Inborn Errors of Immunity

31.05.2024 - 15:00
Més informació

Curs SedUCI 2024. Per una estratègia protectora. De la teoria a la pràctica

03.06.2024 - 08:30
Professionals involucrats en la cura del pacient crític i amb interès a oferir el millor maneig de la sedació, analgèsia i delirium.
Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.