Vall d'Hebron Talks 'Humanització de la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques a través de les famílies'

 Vall d'Hebron Talks
  Activitat Online —
03/06/2024
03/06/2024 -- De 15:00h a 16:00h
Organitza :
Hospital Universitari Vall d'Hebron
Modalitat: Online
Comparteix-lo:

Ponent: Patricia Rubio Garrido, infermera suport de cures. Gestió del coneixement i avaluació de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

La humanització de les cures en la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques (UCIP), fa referència a l'aplicació d'un enfocament d'actuació sanitària basat tant en l'atenció clínica com en les necessitats emocionals, psicològiques i socials dels menors i les seves famílies. El model de Cures Centrades en la Família promou la col·laboració activa i la participació familiar. Aquesta recerca es va dur a terme amb l'objectiu de determinar el grau de satisfacció de les famílies que tenen un ingrés en la UCIP humanitzada i analitzar les experiències de les famílies que viuen un ingrés en a UCIP. Per a això, es va triar treballar amb metodologia mixta. D'una banda, es va realitzar un estudi descriptiu transversal sobre la satisfacció de 232 famílies de la UCIP i per un altre es va realitzar una anàlisi fenomenològica a través d'entrevistes semiestructurades en grup de 12 famílies. Els resultats de la recerca permeten conèixer la satisfacció de les famílies i l'adaptació mitjançant les percepcions familiars en la convivència en una UCIP, aportant a la pràctica clínica la identificació de les etapes de transició del procés de canvi en l'estat de salut, percebuda per les famílies, amb l'adaptació de l'actuació sanitària, com un procés integratiu en les cures humanitzades de la UCIP.

Moderadora: Dra. Esperanza Zuriguel Pérez, coordinadora de Recerca en Infermeria. Cap Grup de Recerca Multidisciplinari d'Infermeria (VHIR). Gestió del Coneixement i Avaluació. Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Per assistir-hi per Zoom, inscriu-te aquí

https://gencat.zoom.us/webinar/register/WN_Poh06zdJSqWE7DxXC9BLRg

Activitats relacionades

Jornada sobre l’ús de la IA en Recerca Biomèdica

18.06.2024 - 14:00
Més informació

II Jornada unitat de malalties autoimmunes sistèmiques del servei de medicina interna

20.06.2024 - 08:00
Unitat de Malalties Autoimmunes Sistèmiques
Més informació

Jornada 'Comunitat LGTBQIA+ al VHIR – Igualtat, diversitat i inclusió en les institucions de recerca en salut'

20.06.2024 - 12:00
Més informació

Vall d'Hebron Talks by VHIR 'Budget-friendly biopsy. Saving healthcare (money) with computational pathology (?)'

20.06.2024 - 15:30
Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.