Som la suma de quatre hospitals: el General, l'Infantil, el de la Dona i el de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats. Ens trobem dins el Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus, un parc sanitari de referència internacional on l’assistència és una branca imprescindible.
Et detallem els serveis i les unitats que formen part de l'Hospital Vall d'Hebron i les principals malalties que tractem. També t'oferim recomanacions basades en allò que l’evidència científica ha demostrat eficaç per garantir el benestar i la qualitat de vida.
Vols saber com serà la teva estada a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron? Aquí trobaràs tota la informació.
L’aposta per la innovació ens permet estar a l'avantguarda de la medicina, proporcionant una assistència de primer nivell i adaptada a les necessitats canviants de cada pacient.
Viral quasispecies diversity and evolution.
A Bioinformatics molecular approach.
Gregori J., Rodríguez-Frías F., Quer J., Eds.
El grup d’hepatitis virals de l’institut de recerca Vall d’Hebron (VHIR) ha estat pioner i cap davanter a l’estudi de les quasispecies virals durant mes de 30 anys , fins i tot essent el primer grup nivell mundial que va considerar aquesta característica de complexitat viral en un agent infecciós humà: el virus de la hepatitis C. Des de fa mes de 10 anys ha estat aportant solucions metodològiques experimentals i computacionals en aquest camp amb la aplicació de les tècniques de seqüenciació de nova generació (NGS).
Davant la jubilació del Dr. Josep Gregori i del Dr. Francisco Rodríguez-Frías, que juntament amb el Dr. Josep Quer en son editors del llibre, es planteja la necessitat de realitzar un treball de síntesi i de posada en valor dels desenvolupaments del grup de recerca en l’estudi empíric de les quasiespècies virals, des dels inicis en l’ús de la NGS, situant-los en el seu context històric des del punt de vista científic i tecnològic, que pugui ser una eina útil pels tots aquells investigador que estiguin interessats en aquest camp. D’aquí neix la selecció de sis treballs fonamentalment metodològics que es posen a l’abast de manera conjunta, amb comentaris i notes que els connecten entre sí. Una primera part, formada pels tres primers treballs, aprofundeix en l’ús, interpretació i utilitat d’índex de biodiversitat, alguns d’específics per poblacions genètiques i d’altres importats del camp de l’ecologia. La segona part posa de manifest algunes limitacions en aquests índex de diversitat i aborda el desenvolupament d’eines integratives que proporcionen una interpretació més directa en termes biològics i clínics.
Les seccions prèvies als sis treballs mencionats, Pròleg, Prefaci, Introducció, i Antecedents situen el lector en el context en que realitzen els desenvolupaments, i n’expliquen la necessitat i utilitat. El llibre es tanca amb una secció que recull les observacions i conclusions al conjunt dels treballs, i amb una altra que reflexiona sobre les limitacions que comporta l’estudi de sistemes complexos i dinàmics com les quasiespècies virals.
L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD". Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut. Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat. Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament. Procedència: El propi interessat.