Somos la suma de cuatro hospitales: el General, el Infantil, el de la Mujer y el de Traumatología, Rehabilitación y Quemados. Estamos ubicados en el Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus, un parque sanitario de referencia internacional donde la asistencia es una rama imprescindible.
Te detallamos los servicios y las unidades que forman parte del Hospital Vall d'Hebron y las principales enfermedades que tratamos. También te ofrecemos recomendaciones basadas en lo que la evidencia científica ha demostrado eficaz para garantizar el bienestar y la calidad de vida.
¿Quieres saber cómo será tu estancia en el Hospital Universitario Vall d'Hebron? Aquí encontrarás toda la información.
La apuesta por la innovación nos permite estar en vanguardia de la medicina, proporcionando una asistencia de primer nivel y adaptada a las necesidades cambiantes de cada paciente.
Viral quasispecies diversity and evolution.
A Bioinformatics molecular approach.
Gregori J., Rodríguez-Frías F., Quer J., Eds.
El grup d’hepatitis virals de l’institut de recerca Vall d’Hebron (VHIR) ha estat pioner i cap davanter a l’estudi de les quasispecies virals durant mes de 30 anys , fins i tot essent el primer grup nivell mundial que va considerar aquesta característica de complexitat viral en un agent infecciós humà: el virus de la hepatitis C. Des de fa mes de 10 anys ha estat aportant solucions metodològiques experimentals i computacionals en aquest camp amb la aplicació de les tècniques de seqüenciació de nova generació (NGS).
Davant la jubilació del Dr. Josep Gregori i del Dr. Francisco Rodríguez-Frías, que juntament amb el Dr. Josep Quer en son editors del llibre, es planteja la necessitat de realitzar un treball de síntesi i de posada en valor dels desenvolupaments del grup de recerca en l’estudi empíric de les quasiespècies virals, des dels inicis en l’ús de la NGS, situant-los en el seu context històric des del punt de vista científic i tecnològic, que pugui ser una eina útil pels tots aquells investigador que estiguin interessats en aquest camp. D’aquí neix la selecció de sis treballs fonamentalment metodològics que es posen a l’abast de manera conjunta, amb comentaris i notes que els connecten entre sí. Una primera part, formada pels tres primers treballs, aprofundeix en l’ús, interpretació i utilitat d’índex de biodiversitat, alguns d’específics per poblacions genètiques i d’altres importats del camp de l’ecologia. La segona part posa de manifest algunes limitacions en aquests índex de diversitat i aborda el desenvolupament d’eines integratives que proporcionen una interpretació més directa en termes biològics i clínics.
Les seccions prèvies als sis treballs mencionats, Pròleg, Prefaci, Introducció, i Antecedents situen el lector en el context en que realitzen els desenvolupaments, i n’expliquen la necessitat i utilitat. El llibre es tanca amb una secció que recull les observacions i conclusions al conjunt dels treballs, i amb una altra que reflexiona sobre les limitacions que comporta l’estudi de sistemes complexos i dinàmics com les quasiespècies virals.
La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD". Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut. Finalidad: Gestionar el contacto del usuario. Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad. Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. Procedencia: El propio interesado.