Sra. Yasmina Tuaima López

Institucions de què forma part

Serveis transversals

Direcció de Recursos Humans

Tècnic Especialista

Sóc tècnic superior de funció administrativa de la Unitat de Robers i Contractes Externs de la Direcció de Serveis Generals-Hoteleria. Les meves tasques s'emmarquen dins del seguiment dels procediments de neteja de les diferents àrees de risc de l'hospital així com també del seguiment de la gestió dels residus hospitalaris.

Curriculum

Des de l'any 2006 pertanyo a la Unitat de Robers i Contractes Externs de la Direcció d'Hoteleria on desenvolupo les meves tasques com a tècnic superior de funció administrativa.
L'any 2008 es va constituir el Comitè operatiu de residus i en vaig formar part com a vocal. Posteriorment, l'any 2011, es va formar la Comissió de gestió mediambiental de l'hospital en la qual s'ha integrat el Comitè operatiu de residus.
Des de l'any 2011 sóc vocal i secretària de la Comissió de gestió mediambiental. Sóc també docent dels cursos de Formació en gestió de residus que membres de la Comissió realitzem anualment (dues edicions) per tal de millorar en la segregació dels nostres residus.
Durant el període 1990-2005 vaig desenvolupar la meva tasca administrativa a la secretaria tècnica de la Direcció d'investigació i Docència (Dr. S. Schwartz Riera) i del 1996 al 2006 vaig ser la responsable de la secretaria del Comitè ètic d'investigació clínica de l'Hospital.
Yasmina Tuaima López

Institucions

Serveis transversals

Direcció de Recursos Humans

Tècnic Especialista

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.