Sr. Victor Quintanilla Janillo

Institucions de què forma part

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cures Intensives de Traumatologia

Supervisora d'Infermeria

Infermer amb experiència en les cures del malalt crític adult amb un interès especial en temes de seguretat i qualitat relacionat amb la millora de la comunicació dins de l'equip assistencial i amb l'entorn del pacient.

Curriculum

Des de 2010 estic desenvolupant la meva carrera professional com a infermer supervisor de les unitats UCI/Cures Intermèdies de l’Àrea de Traumatologia i Rehabilitació.
De 2008 a 2010 vaig estar adscrit al procés quirúrgic-unitats de crítics com infermer gestor de suport a la supervisió. De 2002 a 2008 la meva tasca com a infermer assistencial es va desenvolupar en les unitats de crítics d'UCI-AG, Unitat de Cures Coronàries i Unitat Postoperats de Cirurgia Cardíaca.
De 1999 a 2002, període d’interinitat treballant en serveis quirúrgics, medicina interna, urgències, cremats i diferents unitats d'hospitalització de l'AG.
Experiència en hemodiàlisi i en les diferents tècniques de depuració extracorpòries (A.F.B, P.F.D), així com en la utilització dels monitors de HDFVVC (Prisma i Prismaflex).
Respecte a les dades acadèmiques rellevants:
- Curs Aspectes clau en la gestió sanitària pública (200h impartit al Centre Corporatiu ICS).
- Curs de Postgrau en “Dietètica i Nutrició”, acreditat per la UAB i organitzat per les Escoles Universitàries Gimbernat.
- Curs de Postgrau en “Infermeria Quirúrgica” a l'Escola Universitària de la Creu Roja de l'Hospitalet.
- Curs “Assertivitat i confiança personal: la intel·ligència emocional”.
Activitat docent als alumnes en pràctiques de l'EUI Vall d'Hebron i també professor col·laborador en el curs de ferides cròniques, abordatge integral impartit en la UAB.
Altres activitats docents al centre d'estudis Adams.
Victor Quintanilla Janillo

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cures Intensives de Traumatologia

Supervisora d'Infermeria

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.