Dra. Stefania Landolfi

Institucions de què forma part

Serveis transversals

Anatomia Patològica

Metge

Sóc especialista en anatomia patològica i treballo a l'Hospital Vall d'Hebron des de 2005 amb dedicació gairebé exclusiva a la patologia digestiva, tant malalties neoplàstiques com no tumorals.

Curriculum

Vaig realitzar la meva residència en Anatomia Patològica a Torí (Itàlia) i a l'Hospital Clínic de Barcelona. Treballo en el Servei d'Anatomia Patològica de l'Hospital Vall d'Hebron des del 2005, al principi vinculada al laboratori d'Oncologia Molecular, on el meu treball estava relacionat principalment a assajos clínics. Des del 2006 sóc facultativa especialista del Servei d'Anatomia Patològica de l'Hospital Vall d'Hebron. La meva activitat assistencial i de recerca se centra principalment en la patologia digestiva tumoral i funcional / inflamatòria, on sóc referent i en la patologia urològica. Sóc membre de la Societat Espanyola d'Anatomia Patològica (SEAP), de l'European Society of Pathology (ESP) i de l'European Neuroendocrine Tumor Society (ENETS). Des de 2012 sóc professora associada del Departament de Ciències Morfològica (Facultat de Medicina, UAB).
Stefania Landolfi

Institucions

Serveis transversals

Anatomia Patològica

Metge

Vall Hebron Institut de Recerca

Patologia molecular translacional

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.