Sra. Sonia Galindo Maycas

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Unitat de Patologia Infecciosa i Immunodeficiències de Pediatria

Infermer/a

Soc la Sonia Galindo Infermera de Pràctica Avançada de la unitat d'Immunologia i patologia infecciosa de Vall d'Hebron. Lidero la capacitació i el seguiment dels pacients en tractament amb gammaglobulines subcutànies i/o teràpia antibiòtica al domicili. Faig educació sanitària i acompanyament en l'adquisició d'hàbits de vida saludables. Vetllo per millorar la qualitat de vida dels pacients amb aquests tipus de malalties minoritàries. Preparo al pacient i a la família per al procés de transició a l'hospital d'adults.

Curriculum

Infermera especialista en Pediatria.
Més de vint anys d'experiència com a infermera hospitalària amb una llarga trajectòria a la unitat de cures intensives pediàtriques.
En els últims anys la meva activitat s'ha desenvolupat en l'àrea d'oncohematologia pediàtrica i actualment, formo part de l'equip multidisciplinari de la Unitat d'Immunologia i Patologia Infecciosa.
Sonia Galindo Maycas

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Unitat de Patologia Infecciosa i Immunodeficiències de Pediatria

Infermer/a

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.