Sra. Sofia Tejada Magraner

Institucions de què forma part

Graduada en Biologia per la Universitat de les Illes Balears (UIB), amb un Màster en Investigació i Avanços en Microbiologia per la Universitat de Granada (UGR). En 2018 vaig obtenir un Contracte de formació amb el Centre d'Investigació Biomèdica en Xarxa de Malalties Respiratòries (CIBERES). Actualment, sóc investigadora a temps complet en el grup CRIPS (Investigació Clínica i Innovació en Pneumònia i Sèpsia) de la Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), desenvolupant la tesi doctoral.

Curriculum

Vaig obtenir el meu grau en Biologia en el 2015 a la Universitat de les Illes Balears, Espanya, seguit d'un Màster en "Investigació i Avanços en Microbiologia" a la Universitat de Granada, Espanya. Actualment, sóc investigadora predoctoral del departament d'Investigació Clínica i Innovació en Pneumònia i Sèpsia (CRIPS) de l'Institut de Recerca Vall d'Hebron a Barcelona, ​​Espanya. Estic realitzant un doctorat en Medicina i Investigació Translacional en la Universitat de Barcelona, ​​Espanya.

Durant el meu doctorat a Barcelona, ​​he rebut formació addicional en epidemiologia clínica i medicina basada en l'evidència, a través de cursos impartits per diferents organismes nacionals (CIBERES, VHIR) e internacionals (ESCMID, ISPOR). Des de 2018, he participat en sessions de formació CIBERES i VHIR. A més, he assistit i presentat diferents pósters a congressos, entre ells la Societat Europea de Microbiologia Clínica i Malalties Infeccioses (ESCMID), la Societat Europea de Farmacogenòmica i Teràpia Personalitzada (ESPT), i la Societat Respiratòria Europea (ERS).

Sóc autora i coautora de 17 articles, publicats en revistes com Journal of Fungi, Expert Review of Clinical Pharmacology, European Journal of Internal Medicine, Anesthesia Critical Care & Pain Medicine i Advances in Therapy.
Sofia Tejada Magraner

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.