Dra. Silvia Bérgamo Vázquez

Institucions de què forma part

Serveis transversals

Bioquímica

Metge/ssa resident

Farmacèutica especialista en Bioquímica Clínica. Experiència en laboratori de diagnòstic clínic, responsable, compromesa i amb molt bona actitud per al treball en equip. Gràcies a l'experiència adquirida en les diferents unitats del laboratori i projectes en els quals he participat em considero un professional amb lideratge, comunicativa i amb capacitat d'organització i gestió, a més d'iniciativa pròpia per a la resolució de problemes. Em considero una persona entusiasta i amb molt interès a ampliar coneixements.

Curriculum

Experiència en: Laboratori d'Urgències, Preanalítica, Bioquímica Automatitzada, Hematologia i Coagulació, Eritropatologia, Gestió i Control de la Qualitat, Lípids, Hormones, Toxicologia, Marcadors tumorals, Seminologia i Garbellat prenatal, Metabolopaties, Garbellat neonatal ampliat de metabolopaties, Immunologia cel·lular, Autoimmunitat, Immunoquímica, Patologia hepàtica, Citogenètica i Diagnòstic prenatal, Arrays i Biologia Molecular.
Entre les funcions realitzades: Desenvolupament i validació de mètodes de laboratori. Elaboració i valoració de protocols assistencials, de recerca i docència.-Validació d'equips i procediments de treball.-Realització d'estudis d'intercanviabilitat. Participació en projectes de recerca clínica. Participació en l'adequació de sistemes de validació automàtica, Configuració del SIL (Sistema Informàtic del Laboratori). Participació en processos organitzatius i de gestió, recursos, compres i gestió d'estocs. Gestió de la qualitat i seguiment i control de qualitat. Participació en programes de sessions i seminaris clínics periòdics (sessions del laboratori i sessions de residents). Realització de guàrdies de 24 h en el Servei d'Urgències com a responsable del laboratori central (Core-lab). Tècniques manejades: Mètodes enzimàtics, immunoquimioluminiscència, nefelometria, turbidimetria, ELISA, immunofluorescència, HPLC,LCMS, GCMS,ICP-MS, citometria de flux, radioinmunoassaig, electroforesi, extracció de DNA, seqüenciació masiva amb diferents plataformes NGS.
Silvia Bérgamo Vázquez

Institucions

Serveis transversals

Bioquímica

Metge/ssa resident

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.