Dra. Silvia Alarcón Portabella

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Oftalmologia Pediàtrica

Metge/ssa

Sóc metgessa adjunta del servei d'oftalmologia pediàtrica de l'Hospital Infantil Vall d'Hebron des de gener de 2009. Desenvolupo la meva activitat assistència mèdica i quirúrgica a l'Hospital Infantil i al CAP Horta.

Curriculum

Vaig completar la llicenciatura en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona l'any 1995. Em vaig formar com a oftalmòloga dins el programa MIR als Hospital del Mar i de l'Esperança entre els anys 1996 i 2000. Des de l'any 2000 exerceixo com a metgessa adjunta d'oftalmologia pediàtrica. Des de juny de l'any 2000 fins a octubre del mateix any vaig formar part del Servei d'oftalmologia de l'Hospital de Terrassa. Posteriorment, em vaig incorporar a l'Hospital Mútua de Terrassa on vaig treballar fins al gener de 2009, moment de la meva incorporació a Vall d'Hebron. Dins el departament d'oftalmologia pediàtrica desenvolupo tasques assistencials en diagnòstic i seguiment dels pacients pediàtrics que arriben al nostre centre incloent patologia del segment anterior, patologia traumàtica i patologia tumoral pròpia de la infància. També realitzo tasques de docència a la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. Col·laboro com a subinvestigador en diversos assajos clínics en diferents serveis de l'hospital.
Silvia Alarcón Portabella

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Oftalmologia Pediàtrica

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Auxiliar de recerca

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.