Sra. Sheyla Pascual

Institucions de què forma part

Soc llicenciada en Biologia amb Màster en Biobancs, Postgrau en Banc de Teixits Neurològics i Tècnica superior de laboratori d'anàlisis clíniques. Actualment desenvolupo la meva activitat com a Coordinadora Tècnica en el Biobanc HUVH, on continuo el meu desenvolupament professional amb la satisfacció de formar part d'una Institució que promou la recerca translacional i l'aplicació dels avanços del coneixement de la Recerca i la Innovació.

Curriculum

Em vaig llicenciar en Biologia per la Universitat de Salamanca i vaig decidir ampliar coneixements cursant un Cicle Formatiu de Grau Superior com a Tècnica de Laboratori en anàlisis clíniques.

Durant la meva formació vaig realitzar pràctiques en el Banc Nacional d'ADN Carles III, on vaig coneixer de primera mà el funcionament d'un Biobanc i vaig poder treballar en un laboratori de cultius cel·lulars.

Vaig començar a formar part de l'equip del Biobanco HUVH en 2014 com a Tècnica de laboratori i, des de 2019 fins a l'actualitat, com a Coordinadora Tècnica.

He tingut l'oportunitat d'ampliar coneixements amb un Màster en Biobancs i ús de mostres biològiques humanes en Recerca Biomèdica per la Universitat Catòlica de València i un Postgrau en Banc de Teixits Neurològics per la Universitat d'Oviedo.

El meu treball se centra tant en la gestió del projectes de processament i de cessió de mostres biològiques humanes, com a rebre, emmagatzemar, processar mostres biològiques i registrar la informació associada segons protocòlegs específics en compliment de les normes de gestió de control de qualitat de laboratoris de Biobanc.
Sheyla Pascual

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic/a Superior Recerca

Biobanc

Core Facilities Clíniques

Direcció d'Estratègia Externa

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.