Sra. Sara Ruiz Gallardo

Institucions de què forma part

Sóc Llicenciada en Belles Arts amb Màster en Gestió Cultural i amb molta experiència en el sector educatiu, especialment en la seva vessant digital.

El meu interès personal i les ganes de continuar aprenent i adaptant-me als nous entorns digitals, m'han dut a complementar la meva formació en tecnopedagogia.

Actualment desenvolupo la meva activitat com a Tècnica de la Unitat de Docència del Vall d'Hebron Institut d'Investigació (VHIR).

Curriculum

Des de maig de 2019 sóc Tècnica a la Unitat de Docència del Vall d'Hebron Institut d'Investigació (VHIR).

Prèviament, m'he dedicat a la Coordinació en espais culturals de la ciutat de Barcelona i a la Gestió Acadèmica de programes educatius propis en el sector privat.

Formació: 
L'any 2009 em vaig llicenciar per la Universitat de Barcelona en Belles Arts i després, l'any 2013, vaig finalitzar el Màster en Gestió Cultural.

La meva experiència professional en Coordinació Acadèmica dins l'educació superior m'ha fet complementar durant aquests anys la meva formació oficial amb altres cursos propis, mentre que actualment em trobo cursant un postgrau en disseny tecnicopedagògic.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.