Sra. Sara López Branchadell

Institucions de què forma part

Serveis transversals

Direcció de Sistemes de la Informació

Infermer/a

Sóc infermera amb experiència assistencial en l'àmbit medicoquirúrgic. Des de l'any 2017 estic a unitat de Gestió del Coneixement i Avaluació com a infermera de suport de cures, harmonitzadora d'estàndards de cures del grup ARES, superusuària Gacela i suport en sistemes de la informació.

Curriculum

Sóc infermera des de l'any 2006 per la UAB (Escola universitària d'infermeria Vall d'Hebron).

Com a infermera assistencial he desenvolupat la meva professió a l'entorn hospitalari a diversos serveis i especialitats com l'oncologia mèdica, Cirurgia toràcica, Cirurgia traumatològica i rehabilitació i referent en via aèria en l'atenció als pacients de Cirurgia Maxil·lofacial, fet que, m'ha proporcionat gran experiència clínica en l'àmbit medicoquirúrgic i l'atenció urgent de l'adult.

He treballat a hospitals de l'ICS com l'hospital de Viladecans i l'hospital Vall d'Hebron on porto quasi 15 anys d'experiència.

Màster en infermeria d'urgències hospitalàries de la UB (2009), Postgrau en atenció d'infermeria al malalt cardiològic de la UB (2012).

Des de l'any 2017 estic a unitat de Gestió del Coneixement i Avaluació com a infermera de suport de cures, harmonitzadora d'estàndards de cures del grup ARES, superusuària Gacela i suport en sistemes de la informació.
Sara López Branchadell

Institucions

Serveis transversals

Direcció de Sistemes de la Informació

Infermer/a

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic de recerca

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.