Sra. Sandra Salgado Perandres

Institucions de què forma part

Serveis transversals

Immunologia

Tècnic Especialista

Sóc tècnic de laboratori des de l'any 2000 i estic treballant al laboratori d´immunologia cel·lular des de l'any 2005 que vaig aconseguir la plaça en propietat.

Curriculum

He treballat desde l'any 2000 fins al 2005 en diferents llocs, com àrees especials: fàrmacs, hepatitis i a les consultes de sintrom i al laboratori bàsic d'hematologia, bioquímica i coagulació. Des del 2005 estic treballant al laboratori d´immunologia cel·lular, fent el diagnòstic i seguiment d´immunodeficiències primàries i secundàries. Tinc molta experiència en la utilització de citometres de fluxe, en la realització d'ELISA i proves de cultius cel·lulars especials en campana de flux laminar.

Institucions

Serveis transversals

Immunologia

Tècnic Especialista

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.