Dra. Paula Suanzes Díez

Institucions de què forma part

Soc metgessa adjunta en el servei de Malalties Infeccioses des del 2019. Em dedico particularment al camp de la infecció per VIH i també treballo a l'àrea d'hospitalització.

Curriculum

Soc llicenciada en Medicina per la Universitat de Santiago de Compostel·la. 

Entre 2014 i 2019 vaig completar l'especialitat en Medicina Interna en l'Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona, subespecialitzant-me en Malalties Infeccioses. 

Des del 2019 treballo com a metge i investigadora clínica en el Servei de Malalties Infeccioses de Vall d’Hebron dins de la Unitat de VIH/ITS. 

Em dedico a la recerca en línies relacionades amb la infecció per VIH, particularment la infecció aguda i projectes de recerca translacional, així com en infecció avançada i virèmia per citomegalovirus. 

També he treballat en bacterièmia per Staphylococcus aureus.
Paula Suanzes Díez

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Malalties infeccioses

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.