Dr. Pablo García Manau

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Ginecologia

Metge/ssa

Sóc Llicenciat en Medicina i especialista en Ginecologia i Obstetrícia amb especial interès per la medicina perinatal i fetal, que fa referència a qualsevol patologia del fetus així com al seu maneig i tractament intraúter, si s’escau. Membre del Grup de Recerca en medicina maternofetal del Vall d’Hebron Research Institute, focalitzant la dedicació al tractament quirúrgic prenatal de fetus amb espina bífida, del qual el nostre centre és referent a nivell internacional.

Curriculum

He realitzat la meva formació universitària a la Facultat de Medicina de l’Hospital Clínic de la Universitat de Barcelona i vaig cursar l’especialitat de Ginecologia i Obstetrícia a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa. Va ser durant aquesta etapa que vaig dirigir la meva atenció a la medicina maternofetal, presentant diverses contribucions científiques a nombrosos cursos i congressos i participant en l’elaboració d’articles científics així com en la redacció de protocols del Servei.

Actualment formo part del Servei d’Obstetrícia de l’Hospital Vall d’Hebron, on estic formant-me de manera més específica en medicina fetal i dedicant-me més concretament a la recerca al voltant del tractament quirúrgic prenatal dels fetus amb espina bífida. L’Hospital Vall d’Hebron és un centre referent a nivell internacional en aquesta patologia i en el seu tractament, amb un enfocament multidisciplinari i integral dels pacients afectes, des de la vida fetal fins a la vida adulta.
Pablo García Manau

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Ginecologia

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Medicina materna i fetal

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.