Dr. Óscar González López

Institucions de què forma part

Vaig realitzar l’etapa residencial a l’Hospital Clínico de San Carlos de Madrid. He desenvolupat els primers anys professionals a l’Hospital Virgen de la Torre i al Gregorio Marañón. El 2006 em vaig traslladar a Barcelona, on he desenvolupat la meva activitat professional a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Curriculum

Inicialment, em vaig dedicar a la cirurgia oncològica i a la cirurgia laparoscòpica. Des que treballo a l’Hospital Vall d’Hebron vaig començar la cirurgia endocrina, bariàtrica i metabòlica. La cirurgia robòtica és un dels camps de més desenvolupament en l’actualitat.
Óscar González López

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Cirurgia general

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.